www.altel.ro

Alcatel 4620

 

Fiþi bineveniþi pe drumul afirmãrii în afaceri !

 

 

 Server vocal

 

Întotdeauna accesibil domeniului afacerilor...

 

Telefonul poate reprezenta mijlocul cel mai rapid de transmitere a mesajelor cu condiþia ca apelurile sã ajungã la destinatar; în caz contrar, se pierde timp preþios. Sistemul de transmitere a mesajelor vocale Alcatel 4620 vã oferã o soluþie adaptatã atât cerinþelor dvs. cât ºi ale apelantului; la solicitarea sa apelantul este ghidat spre informaþiile solicitate, cores­pondentul adecvat sau poate lãsa un mesaj. Astfel se câºtigã timp, tranzacþia se încheie ºi procesul de comunicaþie este complet.

Un salut cãlduros ºi prietenos

Alcatel 4620 vã stã la dispoziþie la orice orã din zi sau din noapte. Când înregistreazã un apel extern, sistemul direcfioneazã apelantul spre departamentul sau corespondentul aferent, utilizând o serie de meniuri. Dacã prima linie este ocupatã, apelantul este direcþionat spre o altã linie corespondentã sau spre o centralistã. Apelantul urmeazã acelaºi procedeu la fiecare apel ºi-ºi poate selecta singur corespondentul.

Utilizabil 24 h din 24

Prin Alcatel 4620 se evitã aºteptãrile inutile iar clienþii vã pot lãsa mesaje înregistrate în loc sã beneficieze de un apel în aºteptare pânã când apelatul este disponibil. Cãsuþa dv. poºtalã vocalã este întotdeauna disponibilã apelanþilor indiferent dacã sunteþi la telefon, într-o ºedinþã sau nu sunteþi la birou. Clienþii vã pot lãsa mesaje oricât de lungi care pot fi verificate înainte de a închide telefonul. De asemenea, mai mult de o persoanã poate lãsa un mesaj pentru acelaºi abonat în acelaºi timp.

Rãspuns imediat

Alcatel 4620 asigurã transmiterea imediatã a mesajelor. La telefoanele Alcatel, mesajele în aºteptare sunt indicate printr-un semnal luminos; la telefoanele care nu sunt Alcatel, prin sistemul Alcatel 4620 se poate apela linia interioarã în cauzã pentru a informa apelantul despre mesajul în aºteptare. Sistemul oferã diferite posibilitãþi de ascultare: redarea completã sau parþialã a mesajelor, revenirea la mesajul anterior sau derularea spre mesajul urmãtor, derularea rapidã ºi rebobinarea, pauza, redarea.... Abonatul poate sã rãspundã personal la mesaje sau sã le dirijeze spre alþi abonaþi însoþite de orice comentarii personale.

Libertate absolutã de deplasare

Prin intermediul sistemului Alcatel 4620, nu este necesar ca abonatul sã se afle la birou pentru a afla dacã are sau nu un mesaj pentru el. Oriunde s-ar afla ºi la orice orã, el poate fi informat, automat, printr-un sistem paging" despre sosirea unui mesaj sau poate fi contactat direct la telefonul din maºinã sau de acasã. Apoi, el se ocupã de mesaj, simplu ºi eficient, prin intermediul reþelei publice.

 

Alcatel 4620 vã oferã

deplina libertate de miºcare.

 

...sistemul de transmitere a mesajelor vocale...

 

Uºor de utilizat

Alcatel 4620 poate fi utilizat de la orice telefon din interiorul sau exteriorul companiei. Utilizatorul este ghidat, în permanenfã, de un meniu, din aproape în aproape. Mesajul de salut poate fi personalizat, dupã dorinþa fiecãrui abonat. De asemenea, se poate realiza o filtrare a mesajelor.

Eficienþã maximã

Cu ajutorul sistemului Alcatel 4620, puteþi pregãti un mesaj de ieºire care poate fi transmis imediat sau la o orã programatã. înainte de a fi transmis, mesajul poate fi redat, automat, ºi poate fi ºters sau schimbat. Organizarea întâlnirilor sau transmiterea informaþilor urgente se realizeazã tot prin Alcatel 4620; fiind prevãzut cu agendã telefonicã, se pot transmite circulare telefonice la unul sau mai multe grupuri de abonaþi. Când linia este ocupatã, numãrul apelatului se formeazã automat. Dacã nu existã cãsuþã poºtalã vocalã, mesajul se transmite direct.

Productivitate sporitã

Utilizând Alcatel 4620,nu mai este necesarã întreruperea lucrãrilor urgente pentru a se prelua apelurile de rutinã. Utilizatorii pot primi mesajele la cutiile poºtale vocale chiar dacã utilizeazã în acelaºi timp telefonul. Alcatel 4620 efectueazã, automat, munca de secretariat, ceea ce duce la o creºtere importantã a productivitãþii. Se previne, astfel, saturarea centrului de comutaþie.

Siguranþã în funcþionare ºi protejarea mesajelor

Prin Alcatel 4620 se previne pierderea informaþiilor. Când se transmite mesajul la cutia poºtalã vocalã a abonatului, sistemul anunþã numele acestuia, asigurâdu-vã astfel cã mesajul este transmis corect persoanei apelate. Confidenþialitatea mesajelor dvs. este asiguratã prin codurile de identificare care pot fi modificate dupã dorinþã.

 

Printr-un LED sunteþi

informaþi cã aveþi un mesaj.

 

 

...adaptat cerinþelor companiei dvs.

 

 

Oriunde si oricând cu Alcatel 4620

vâ aflaþi în permanent contact cu partenerii dvs.

 

Adaptat cerinþelor dv.

Sistemul Alcatel 4620 poate fi adaptat oricãror tipuri de companii (mici, mijlocii sau mari) datoritã rapiditãþii ºi flexibilitãþii în montare, modularitãþii, numãrului de accesãri simultane, capacitãþii de stocare a informaþiilor ºi numãrului de abonaþi.

Configuraþie flexibilã

Datoritã configuraþiei flexibile, se pot fixa parametrii pentru lungimea mesajelor de intrare ºi ieºire ºi se pot administra cãsuþele poºtale vocale ale abonaþilor utilizând un simplu teminal VDU sau un telefon de bandã vocalã. Alcatel 4620 are de asemenea posibilitatea de a-ºi monitoriza propria activitate ºi de a stoca datele necesare în vederea aprecierii dimensiunilor sistemului ºi întreþinerii: statistica utilizãrii, numãrul mesajelor lãsate ºi consultate de abonaþi, lungimea medie a mesajelor, intensitatea traficului telefonic, din orã în orã, din ultimele 15 zile, factorul de ocupare a memoriei, încãrcarea alocaþiilor etc.

 

...competitiv în domeniul sistemelor de comunicaþii avansate.