www.altel.ro

Alcatel 4620

 

Fii binevenii pe drumul afirmrii n afaceri !

 

 

Server vocal

 

ntotdeauna accesibil domeniului afacerilor...

 

Telefonul poate reprezenta mijlocul cel mai rapid de transmitere a mesajelor cu condiia ca apelurile s ajung la destinatar; n caz contrar, se pierde timp preios. Sistemul de transmitere a mesajelor vocale Alcatel 4620 v ofer o soluie adaptat att cerinelor dvs. ct i ale apelantului; la solicitarea sa apelantul este ghidat spre informaiile solicitate, corespondentul adecvat sau poate lsa un mesaj. Astfel se ctig timp, tranzacia se ncheie i procesul de comunicaie este complet.

Un salut clduros i prietenos

Alcatel 4620 v st la dispoziie la orice or din zi sau din noapte. Cnd nregistreaz un apel extern, sistemul direcfioneaz apelantul spre departamentul sau corespondentul aferent, utiliznd o serie de meniuri. Dac prima linie este ocupat, apelantul este direcionat spre o alt linie corespondent sau spre o centralist. Apelantul urmeaz acelai procedeu la fiecare apel i-i poate selecta singur corespondentul.

Utilizabil 24 h din 24

Prin Alcatel 4620 se evit ateptrile inutile iar clienii v pot lsa mesaje nregistrate n loc s beneficieze de un apel n ateptare pn cnd apelatul este disponibil. Csua dv. potal vocal este ntotdeauna disponibil apelanilor indiferent dac suntei la telefon, ntr-o edin sau nu suntei la birou. Clienii v pot lsa mesaje orict de lungi care pot fi verificate nainte de a nchide telefonul. De asemenea, mai mult de o persoan poate lsa un mesaj pentru acelai abonat n acelai timp.

Rspuns imediat

Alcatel 4620 asigur transmiterea imediat a mesajelor. La telefoanele Alcatel, mesajele n ateptare sunt indicate printr-un semnal luminos; la telefoanele care nu sunt Alcatel, prin sistemul Alcatel 4620 se poate apela linia interioar n cauz pentru a informa apelantul despre mesajul n ateptare. Sistemul ofer diferite posibiliti de ascultare: redarea complet sau parial a mesajelor, revenirea la mesajul anterior sau derularea spre mesajul urmtor, derularea rapid i rebobinarea, pauza, redarea.... Abonatul poate s rspund personal la mesaje sau s le dirijeze spre ali abonai nsoite de orice comentarii personale.

Libertate absolut de deplasare

Prin intermediul sistemului Alcatel 4620, nu este necesar ca abonatul s se afle la birou pentru a afla dac are sau nu un mesaj pentru el. Oriunde s-ar afla i la orice or, el poate fi informat, automat, printr-un sistem paging" despre sosirea unui mesaj sau poate fi contactat direct la telefonul din main sau de acas. Apoi, el se ocup de mesaj, simplu i eficient, prin intermediul reelei publice.

 

Alcatel 4620 v ofer

deplina libertate de micare.

 

...sistemul de transmitere a mesajelor vocale...

 

Uor de utilizat

Alcatel 4620 poate fi utilizat de la orice telefon din interiorul sau exteriorul companiei. Utilizatorul este ghidat, n permanenf, de un meniu, din aproape n aproape. Mesajul de salut poate fi personalizat, dup dorina fiecrui abonat. De asemenea, se poate realiza o filtrare a mesajelor.

Eficien maxim

Cu ajutorul sistemului Alcatel 4620, putei pregti un mesaj de ieire care poate fi transmis imediat sau la o or programat. nainte de a fi transmis, mesajul poate fi redat, automat, i poate fi ters sau schimbat. Organizarea ntlnirilor sau transmiterea informailor urgente se realizeaz tot prin Alcatel 4620; fiind prevzut cu agend telefonic, se pot transmite circulare telefonice la unul sau mai multe grupuri de abonai. Cnd linia este ocupat, numrul apelatului se formeaz automat. Dac nu exist csu potal vocal, mesajul se transmite direct.

Productivitate sporit

Utiliznd Alcatel 4620,nu mai este necesar ntreruperea lucrrilor urgente pentru a se prelua apelurile de rutin. Utilizatorii pot primi mesajele la cutiile potale vocale chiar dac utilizeaz n acelai timp telefonul. Alcatel 4620 efectueaz, automat, munca de secretariat, ceea ce duce la o cretere important a productivitii. Se previne, astfel, saturarea centrului de comutaie.

Siguran n funcionare i protejarea mesajelor

Prin Alcatel 4620 se previne pierderea informaiilor. Cnd se transmite mesajul la cutia potal vocal a abonatului, sistemul anun numele acestuia, asigurdu-v astfel c mesajul este transmis corect persoanei apelate. Confidenialitatea mesajelor dvs. este asigurat prin codurile de identificare care pot fi modificate dup dorin.

 

Printr-un LED suntei

informai c avei un mesaj.

 

 

...adaptat cerinelor companiei dvs.

 

 

Oriunde si oricnd cu Alcatel 4620

v aflai n permanent contact cu partenerii dvs.

 

Adaptat cerinelor dv.

Sistemul Alcatel 4620 poate fi adaptat oricror tipuri de companii (mici, mijlocii sau mari) datorit rapiditii i flexibilitii n montare, modularitii, numrului de accesri simultane, capacitii de stocare a informaiilor i numrului de abonai.

Configuraie flexibil

Datorit configuraiei flexibile, se pot fixa parametrii pentru lungimea mesajelor de intrare i ieire i se pot administra csuele potale vocale ale abonailor utiliznd un simplu teminal VDU sau un telefon de band vocal. Alcatel 4620 are de asemenea posibilitatea de a-i monitoriza propria activitate i de a stoca datele necesare n vederea aprecierii dimensiunilor sistemului i ntreinerii: statistica utilizrii, numrul mesajelor lsate i consultate de abonai, lungimea medie a mesajelor, intensitatea traficului telefonic, din or n or, din ultimele 15 zile, factorul de ocupare a memoriei, ncrcarea alocaiilor etc.

 

...competitiv n domeniul sistemelor de comunicaii avansate.